Kom vår....

 

Det ser ut til at mine bønner blir hørt, det ligner da usedvanlig på vår, for ikke  si sommer ute. Selv om jeg i grunnen er et vintermenneske, er det godt med litt sol og varme nå. De siste par månedene har vært mye mer travle enn jeg setter pris på. Jeg har tatt på meg et verv (ja da, frivillig, har bare meg selv å skylde på) som har tatt mye mer tid enn jeg var forespeilet, mannen i huset har vært mye på reise, og jeg har hatt konstant dårlig samvittighet overfor mine foreldre siden min far har vært syk de siste 4-5 årene, og man aldri synes man får hjulpet til nok. Og så, tirsdag for snart 2 uker siden, døde han plutselig... :( Det kommer jo ikke som noe kjempesjokk etter så mye sykdom, men var litt overraskende likevel siden han var i forholdsvis god form helgen før. Så en vinter som har føltes tung, fikk ingen god avslutning akkurat. Og strikkingen har blitt deretter i vinter, dvs. minimal.

 

Men livets sirkel er jo som den er (jada, vi har nettopp sett Løvenes Konge), og det er jo gledelig at det spirer og gror i generasjonene etter oss også. Min "fille-nevø" skal straks bli pappa igjen, og da ble det et Hansemanns Hentesett. Jeg valgte å ha knapper hele veien ned på jakken, ellers er den etter oppskriften, og med original-garnet.

 

La også ved et par Madam Møllers-sokker, nusseligere enn de små sokkene får det ikke blitt.

 

Jeg har også tenkt å strikke til snart-storesøster og snart-storebror. Kjole til snart-storesøster er ferdig, siden hun er 15 måneder, strikket jeg i str. 2 år. Valget falt på nydelige Sweetheart/kjærlighet på pinne av Tora Frøseth, og jeg strikket den i Dale Babyull.

Snart-storebror, som naturlig nok er like gammel som tvillingsøsteren, skal få en vest i str. 2 år, men den er jeg enda ikke kommet til oppunder ermehullet på. Bare å strikke på her....

2 kommentarer

Hobbystua

25.apr.2011 kl.23:32

Heisann:) Det var jo triste nyheter med bortgang av din far,og det er godt en ikke alltid hvet hva morgendagen bringer med seg. Har sett at det ikke har vært noe aktivitet fra deg på lenge,,så skjønner at du har hatt nok med familien og annet. Men er jo koselig at et nytt lite familemedlem skal se dagens lys snart da,og babysettet er kjempeflott,,og kjolen likeså:) Ønsker deg en fortsatt fin uke,,og jeg sender over en klem:))

23.mai.2011 kl.11:28

Leit med faren din! Jeg så det som sagt i avisen og tenkte på deg og familien.

Hyggelig med en ny småtass da, det høres ut som modige foreldre som får en til så tett etter tvillinger... ;) Fine gaver du har laget!

Skriv en ny kommentar

hits