Mer dobbel babystrikk

Teppene som har vært gjemt, men ikke glemt, siden i fjor høst, har fått seg en vask og er klare til overlevering.Begge er strikket i Drops Merino Extra Fine. Etter å ha lest litt ymse om hvordan garnet (ikke) holder seg, er jeg smått spent på hva som vil skje med disse når de forhåpentligvis har blitt brukt en stund. Den som lever får se.

Det første teppet er kanskje det mest feminine? Med heklekant og det hele spørs det om dette blir jentebabyen sitt ja. Oppskrift fra Drops, det gikk i underkant av 6 nøster.Et tettere og mer maskulint (?) til gutten muligens? Oppskrift fra Drops igjen, og igjen drøye fem nøster som gikk med.

Og slik gikk det med restene :) Oppskriften er fra Nøstebarn4 kommentarer

rigmor

09.feb.2010 kl.21:40

SÅ FLOTTE TEPPER! Og baby sokker også! Strikket to av det meste i det siste du ser jeg ;) Det blir nok noen flotte babyer i jakker, sokker og med gode tepper rundt seg!

Ha en flotte uke!

Hobbystua

09.feb.2010 kl.22:44

Hei på deg. Her viser du frem to nydelige og delikate babytepper,,det er jammen en jobb du har hatt med alt det fine du har strikket til tvillingene,,men alt er nydelig. Når det gjelder vasking av teppene så lønner det seg å ta en pen håndvask av dem,og ikke bruk skyllemiddel. Vri det lett opp og tørk. Da holder det fasong og er like pent. Har strikket en del av dette garnet selv.

Blir ihvertfall to små som blir søte og gode og varme i alt du har strikket. Falt helt i min smak også. Hvitt er jo delikat.

Ha en fortsatt fin uke:-))

Maria

12.feb.2010 kl.04:09

Å, det der havskumteppe er bare så fint.

Helldig er de to som for varme seg under slike fine og deilige pledd.

Takk for besøket på bloggen min. Nå kan du se bilde av Selma i saue kostymet om du vil.

janne

07.mar.2010 kl.09:49

gud så fint det babyteppet var, kjempe fint.... likte det veldig godt....

og baby sokkene/tøflene var også flotte....

ha en flott dag videre

Skriv en ny kommentar

hits