Babystrikk

Går det an å være grand-filletante? I så fall er jeg det. En venninne er nemlig blitt farmor, og det til intet mindre enn tvillinger. En med og en uten tut. Jeg benytter selvfølgelig sjansen til baby-strikk! Jeg har strikket 2 omslagsjakker etter Nøstebarn-oppskriften. Men jeg brukte Dale Babyull, og plaggene ble definivt tyngre og tettere enn med Nøstebarn-garnet. Selv er jeg likevel fornøyd, og håper min fille-nevø og fruen blir fornøyde også.

Jeg strikket også 2 babytepper til dem i sommer/høst, de har vansmektet i kjelleren siden da. Men nå er det vasket og ligger til tørk. De skal få vist seg frem bare de blir tørre de også.

7 kommentarer

Hobbystua

08.feb.2010 kl.23:03

Hei Topsy(grand-filletante). Så nydelige omslagsjakker du har strikket,,og Dale babygarnet er jo så mykt og godt,kan tenke meg det blir vakkert på to små nyfødte barn. Blir artig å se på babyteppene dine også. Ha en riktig fin uke:-))

LisaMarie

09.feb.2010 kl.07:58

Nydelig sett. Jeg skal bli grandtante til tvillinger om et par mnd. Fikk inspirasjon her til å strikke sånne jakker.

Galadriel

09.feb.2010 kl.12:21

Kjempefint sett til tvillinger - jeg hadde i alle fall blitt veeelig glad :D

Lunamon

09.feb.2010 kl.12:21

Så flotte de jakkene ble. ulljakker av typen omslag er det som blir brukt mest tror jeg. Jeg var ialle fall veldig glad i dem jeg hadde da mine troillunga var små og sov ute.

Lill-Ann

09.feb.2010 kl.18:56

Så annerledes å se ting ferdig. Jakkene ble kjempefine. Og du. Mariusen kjøpte jeg garn til hos Grete sist gang. Hihi.

Topsy

09.feb.2010 kl.22:36

Haha! Pleier ikke å kikke oppi handleposene til folk Lill-Ann, men jeg skal sannelig sjekke din neste gang :)

maren

09.mai.2010 kl.23:21

Hei, jeg har en plan om å prøve denne jakken i dale babyull selv: hva brukte du av pinner, og la du opp samme antall masker som i oppskriften? Hadde vært kjempefint å høre dine erfaringer med kombinasjonen! :)

Skriv en ny kommentar

hits