Nytt år, nye muligheter

Ja det ble visst en ny periode med bloggtørke... Høsten og adventstiden ble turbulent med sykdom og dødsfall x 2 i familien. Jeg har for så vidt trøstet meg med litt håndarbeid, men ikke orket å ta bilder og blogge (for det er jo så mye jobb... særlig). Men nå er det behørig fotografert og blogget :)

Først, tovet hvit lue og votter til en venninne av frøkna. Det er strikket i Vamsegarn, og de som synes de drar kjensel på Månetoppen-plagg har helt rett. Men den nye eieren skulle slett ikke ha noe rødt, nehehei, hvitt skulle det være... jaja, man gjør som man blir befalt.Et visst behov for noe til å holde hode og hals varme har meldt seg i vinter, og 5 nøster Eskimo har blitt til hals og lue, samt at restene ble pulsvarmere. Knappene til halsen er nydelige, jeg kjøpte dem hos Du Store Alpakka på Hjem & hobby-messen i høst. Oppskrift på hals her, og lue her. Pulsvarmerne er strikket etter eget hode.
Og litt mer babytøy, man vet man begynner å dra på åra når ens venner blir besteforeldre :) Hansemanns hentesett fra Nøstebarn i den minste størrelsen. Det ble ufyselig mye tråder å feste, men fargene ble fine synes jeg selv.  Jeg skjønner at man glemmer hvor små babyer er, for jeg synes det så utrolig lite ut og ble bekymret for om det allerede er for lite til en nyfødt. Men en test på 43 cm lange "Silje", viser at det nok er litt å gå på. Stakkaren drukner jo formelig  i jakka og buksa. Lua derimot sitter som et skudd, mulig "Silje" er tjukk i hue? Ellers passer den ikke til babyen da, det får uansett stå sin prøve.

4 kommentarer

Hobbystua

11.jan.2010 kl.23:11

Hei og godt nytt år,det var en trist avslutning på året for deg dette du skriver,,ja da er ikke blogging det første man tenker på. Men koselig å se at du har strikket mye fint,den hvite luen var jo helt snehvit,nydelig,og passer jo fint til vinteren nå. Flott alt det andre du har strikket også. Det at jakken til babyen er litt stor gjør jo ikke noe,dem vokser jo så fort alikevel,og bedre stort enn for lite.

Ønsker deg en fin uke og at alt går bedre for deg.

Stor klem fra Marianne:-))

matja

12.jan.2010 kl.21:20

Hei og godt nyttår.

Trist og høre at du hadde dødsfall i familien.Forstår godt at bloggen kommer i siste rekke da.

Mye fint har du ihvertfall strikket.Lekkert babysett og det hvite settet er bare helt nydelig.Lue og hals er noe vi alle trenger for tiden og dette er kjempefint.Ha en fin kveld:)

Felisi

09.feb.2010 kl.21:36

Høres ut som du har hatt en tung tid, håper det går litt bedre nå. *klem*

Du har laget noen flotte ting, Eskimosettet ble nydelig, og et babysett er en skikkelig fin gave å få! Mye jobb med et slikt sett, selv om det "bare" er ribbestrikk.

Topsy

09.feb.2010 kl.23:31

Tusen takk! Tungt har det vært, men det er bittelitt lysere for hver dag :)

Skriv en ny kommentar

hits