Speed-hekling

Jeg har ikke begynt med dop. Her i huset nøyer man seg med et glass vin på fredagskvelden. To glass hvis man skal være litt gærn. Nei da, men jeg har bedrevet litt hurtig-hekling. Hurtig etter mitt vanlige tempo da i hvert fall. Den unge håpefulle skulle sammen med 6 (!) andre småberter fremføre et Mamma Mia-nummer på sommerfesten i barnehagen, og bestilte i den anledning sånne heklede luer som Agneta i Abba hadde. Til alle 7 selvsagt, og jeg fikk like mange dager på meg. Og det gikk faktisk ca. 1 kveld, 2-3 timer, pr. lue, så jeg klarte det! Men husket jeg å ta bilde? Neeeeeei da. Så det beste jeg har er et lite utsnitt fra fremførelsen av nummeret, og så får man gange dette med 7. Jeg brukte denne oppskriften, Safran-garn og nål nr. 2,5. Heklet en rad fastmasker i stedet for staver nederst, ellers helt som i oppskriften. Perfekt til 5-6 år gamle hoder.

nettinglueDet kjentes forøvrig godt i "muse-armen", så pinner og nåler har fått hvile over helgen. Men nå er jeg klar til å fullføre River Rapid-sokkene mine!

4 kommentarer

Turi

15.jun.2009 kl.20:02

Søt sommarhue! Dei var nok skjønne alle jentene på sommarfesten.

matja

15.jun.2009 kl.22:19

Kjempesøt lue.Tror jammen jeg skal prøve meg på en slik en.Vesla har så lett for å bli solbrent i hodebunnen.Blir litt lei av å gå med caps hele sommeren:)Ha en fin uke:)

Linda

16.jun.2009 kl.10:40

Hehe, det må eg seie var litt av ein jobb! Har sjølv ei jente på snart 6 år- så eg veit kor bestemte slike små damer kan vere. Fin lue!!

mimouna

16.jun.2009 kl.11:43

Ikke dårlig, du hadde neimen ikke mye tid på deg. Men det ble jo bra resultat ser det ut som. :o)

Skriv en ny kommentar

hits