Lenge siden nå, men har produsert littebitt

Det har vært temmelig tørt på blogg-siden, og ikke kjempeaktivitet på håndarbeidssiden heller. Men noe småtteri har man klart å få til da.

Jeg hadde (og har fremdeles, makan til drøyt garn!) igjen en del garn etter å ha strikket tovet sett i ville farger. Ikke så veldig anvendelige farger med mindre man er Valdres FK-tilhenger, og Dukkelise er blitt det helt uten at noen har spurt nå. Oppskriften fant jeg i Sandnes hefte 0702. Og jeg har fremdeles bugunder og knalloransje Tove igjen.....
tovet dukke


På heklesiden har det blitt et spiralskjerf i Tynn Alpakka. Det ble 2 meter langt :o, så det går rundt halsen noen ganger. Jeg har bare brukt det til pynt hittil, men på forrige helgs jentetur til Edinburgh kom det godt med, tullet godt og mange ganger rundt halsen til en av jentene. Det gikk med ca. 2 1/2 nøste.

petrol spiral

Og til slutt et sjal i englemasker. Jeg brukte i underkant at 1 nøste Faerytale. Det er faktisk mørk lilla, men den hvite døra lurte visst kameraet til å tro at det var nesten svart... Jeg heklet vifter langs sidene og fastmasker langs toppen. Det forrige jeg lagde var i Kitten Mohair, men dette var noe helt annet. Kitten KLØR! Dette er bare deilig å ha rundt halsen.
lilla englemaske

4 kommentarer

24.apr.2009 kl.07:22

Dukkelise er nuk fornøgd med klærne, småjenter er glade i sterke fargar.
Nydeleg farge på spiralskjerfet og flott sjal.
Ha ei flott helg!

Niko

25.apr.2009 kl.00:11

Artig bb sett. Englemaskesjalet er også fint.

Bente

26.apr.2009 kl.20:20

Flott englemaskesjal - elsker alpakka selv og er helt enig i at Kitten kløøøøøøøør! usjamei ! Heldige dukkemor som får nye fine klær til "ba'ne"!
Takk for titten hos deg!

matja

01.mai.2009 kl.11:52

Nydelig englemaskesjal.Liker ikke noe mohairgarn,det kløøør og stikker.Ender som regel i tøffel,hihi.BB settet og snurreskjerfet er kjempeflotte.Ha en fin 1mai:)

Skriv en ny kommentar

hits