Tatt av stormen?

Jeg har et par litt baggy luer jeg bruker til hverdags, men det fungerer egentlig litt dårlig til skigåing og sånt. Bedre med en som sitter tett og godt til hodet da, så får heller sveisen bli flat (for jeg har jo så luftig sveis til daglig - not). Fant en lue jeg likte godt via Ravelry. I følge designeren er den inspirert av skumtoppene på havet når det blåser. Beaufort er jo som kjent en måleenhet for vindstyrke, derav navnet Jeg likte mønsteret veldig godt, og det var lett å memorere, 4 omganger som var logiske og greie å huske. Jeg brukte ca. halvannet nøste Freestyle og pinne nr. 5. Jeg strikket den største størrelsen, men den ble likevel ikke mer enn akkurat stor nok. Enten er jeg tjukkere i hue enn jeg trodde, ellers må jeg revurdere min egen forestilling om at jeg strikker løst. Ja, for prøvelapper er som kjent for pingler så det har vi IKKE laget.

beaufort

beaufort detalj


7 kommentarer

matja

27.feb.2009 kl.19:44

Nydelig lue.Flott mønster.Har ikke våget meg på engelske oppskrifter enda,men det er fristende å hive seg uti det.Har sett så mye lekkert jeg har lyst til å prøve.Ønsker deg en riktig god helg:)

Turi

27.feb.2009 kl.21:48

Kjempeflott hue. Mønsteret er veldig fint.Ha ei flott helg!

Jeanette

27.feb.2009 kl.22:04

Så fin lue. Fikk lyst til å strikke en selv. Jeg har aldri strikket etter engelsk oppskrift før, så det er litt vanskelig å få kommet i gang... rart med alt som er nytt. Fin blogg du har. Jeg har lagt deg til på min bloggliste, så jeg kommer nok innom flere ganger. God helg:-)

Tino

28.feb.2009 kl.16:04

Så stilig lue! Synes det er vanskelig å finne en lue som jeg kler, så blir ofte til at jeg "fryser ørene av meg" isteden. Ser du har strikket mange flotte luer, og mye annet fint også.Ha en fin kveld!

mimouna

28.feb.2009 kl.21:28

Luen ble fin den. Liker veldig godt det mønsteret, har strikket flere slike tidligere. Ønsker deg en god helg!

nragnhild

05.mar.2009 kl.13:35

Denne lua var virkelig fin! :) Er av de som lager meg stoore luer til meg selv, for syns det er så deilig å bare kunne putte lua på hodet uten å måtte ta ut hårstrikk fra hestehalen :p

Maya

13.des.2009 kl.21:52

Så nydelig. Hvor fant du oppskriften?

Skriv en ny kommentar

hits