Bare småtteri som blir ferdig om dagen

Det blir mye "innimellom"-strikking for tiden gitt. Jeg MÅ ha pause fra teppe-prosjekter og sånt. Så ut av det har det nå i hvert fall kommet noe. Strikket en hals og lue til 5-åringen i Lerke. Lua har jeg strikket etter eget hode. Resultat: Den ble for liten. Så jeg får se om den kanskje går til et godt formål da, sammen med baby-teppet (som fremdeles ligger og venter på en vask....). Halsen er strikket etter Nøstebarn-oppskriften. Jeg er litt mellomfornøyd med oppskriften, synes ikke den ligger helt godt over skuldrene. En evt. neste blir nok etter en Garnstudio-oppskrift jeg likte veldig godt. Den er bredere over skuldrene, og for- og bakstykket er utelukkende rillestrikk på litt tykkere pinner.
lerke hals og lue


Og så et par sokker i str. elefant (47) til min hjemmestrikka-sokker-elskende mann. Ugh, det tar tid på pinne 2,5! Han var faktisk med til Mauds på Tveita og valgte garn selv, hehe. Det er Opal Regnskog, fargen heter Veronica die Wilde. Hm, litt frekt å ta med en vill Veronica hjem nå man er godt gift???

grnne sokker

Ja, og så var familien Glum på Køben-tur forrige helg. Etter å ha frekventert Vandkulturhus, Tivoli, Zoo mm. ba mor om et lite amnesti og forsvant ned trappen til "Uldstedet" i Fiolstræde. Så for meg litt shopping, men fikk jo helt sperre av alt garnet der, umulig å velge noe! Så jeg kom hjem med usle 2 nøster Opal Regnskog (øh, fikk ikke nok av herrsokkene?) og 3 nøster at et italiensk garn i 75% ull og 25% silke.

Det brun-og turkis-aktige garnet ("Der bezaubernde Daggy") blir vel sokker til meg selv, og det rosa-lilla ("Die flinke Cassandra")til 5-åringen - rekker kanskje til 2 par. Ull-silkegarnet vet jeg sannelig ikke helt hva jeg skal gjøre med, kanskje en lue eller hals til meg selv? En nydelig petrol-farge var det i hvertfall, og garnet heter Grignasco Champagne, intet mindre.

garnshopping

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits