Det er ikke SÅ lenge til jul da!

Og 5 1/2-åringen er i hvert fall klar til årets julekalender på NRK! Det var ikke snakk om å være blånisse denne gangen, men rødnisse. Og da ble det kort rødnisselue, og røde votter. Strikket etter original-oppskriften til PT, med Vamsegarn og pinne nr. 6.

Det tovet forøvrig nydelig! Jeg har bare prøvd å tove med Vestlandsgarn før, og dette ble et mye bedre resultat synes jeg. Vestlandsgarnet ble mye hardere og stivere.

Plaggene før toving, og før dusk og snorer var montert:
rdnisse utovet

Og her tovet og klare til bruk:
rdnisse tovet


Og ellers er det brune sjalet ferdig heklet. Jeg har grublet en stund på kantene, og har omsider bestemt meg for frynser. Jeg har begynt også, men det ser jammen ut til å blir et større prosjekt... Synes jeg holdt på lenge i går, men kom ikke langt oppover fra spissen *sukk*

5 kommentarer

Galadriel

23.sep.2008 kl.17:30

Sånn, nå er hun rustet til juleinnspurten, det er bra!

Hilde

01.okt.2008 kl.21:53

Hei, bare innom og ser. Du har også laget massemasse fint! fikk ikke opp bilde av teppet du var skeptisk til. Ble det ferdig eller?

Topsy

02.okt.2008 kl.10:37

Ja teppet er faktisk ferdig, det ligger på vaskerommet og venter på en liten tur i vaskemaskina. Jeg ble sånn passe fornøyd, så det spørs om det blir gitt bort til ett eller annet godt formål.

Hobbyugla

24.okt.2008 kl.13:24

Så kul rødnisselua ble. Jeg holder på med ei blånisselue nå, men jeg "lager oppskrifta" sjøl og har ingen erfaring med toving så jeg er spent på resultatet. I tillegg risikerer jeg at eldstejenta nekter å gå med den fordi den er blå :-)

Sommerfuglen

26.okt.2008 kl.23:16

herlig nissesett. Det er nesten som man får lyst til å være liten igjen.

Skriv en ny kommentar

hits