Har scrappet hele 2 LO'er i det siste

Fantastisk eller hva? Den 3. i år, det er vel ingen overdrivelse å kalle min tilstand siden jul scrappetørke.... Men nå har jeg faktisk scrappet HELE 2 lo'er i det siste. Det er vel heller ingen overdrivelse å si at det er husets yngste som må finne seg i å være scrappeobjekt for det meste.

Her er hun i hagen hos oldemor på Sunnmøre i pinsen. Det var lenge siden gresset var slått, så alt ugresset ble en praktfull blomstereng for 5-åringen.

blomsterpikeOg her er samme jenta i ferd med å bli "rasta-flettet" på Kreta i juli.. Hun var gjennom samme stunt på Tenerife i påsken, og det var stor kvalitetsforskjell! Kretaflettene var stramme og holdt dårlig, mens vi ikke hørte et ord om lugging på Tenerife. Flette-damene på Tenerife var så definitivt afrikanske, mens Kreta-damen var akkurat det - Kreta-dame altså. Mulige det hadde noe med saken å gjøre?

Beklager dårlig bilde, men jeg hadde ikke kamera for hånden og måtte ty til mobilen.

skeptisk

Én kommentar

Irenesol

08.sep.2008 kl.22:30

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Kjenner meg igjen i scrappetørke ja... Har ikke laget en LO på det jeg kan huske, blir noen kort innimellom da. Kjempefine de du har laget. Ha en flott uke.

Klem, Irene(sol)

Skriv en ny kommentar

hits